Horeca

Vetafscheider in de horeca

Een vetafscheider is in onder andere horecazaken en grootkeukens verplicht. Deze verplichting wordt opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid. Dagelijks komen er heel wat etensresten en vetten in het afvalwater terecht. Dit vuil zorgt voor verstoppingen en belast waterzuiveringsinstallaties. Een vetafscheider is in deze situatie dé oplossing. Het apparaat scheidt het vet en de etensresten uit het afvalwater, vooraleer dit wordt afgevoerd naar de riool.

Dankzij vetafscheider Easy Green komt het vet niet in de riool terecht, maar wordt dit op de correcte manier gescheiden. De kans op dichtslipping is aanzienlijk lager door deze scheiding.

Gemakkelijk te installeren

Ontdek het gemak van de vetafscheiders van Easy Green, die zich onderscheiden door hun eenvoudige installatie en discrete onderbouw. 
Met deze vetafscheiders elimineer je de noodzaak van ingrijpende grondwerken, waardoor je tijd en geld bespaart. 
Vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, zijn onze vetvangers niet alleen onverwoestbaar, maar ook een betrouwbare oplossing voor het efficiënt verwijderen van vet en olie uit je afvalwater. 

Benieuwd naar de prijs voor een vetafscheider? Neem snel een kijkje!

Meer info over Easy Green?

Heb je een vraag of opmerkingen over de Easy Green vetafscheider? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Vetafscheider Easy Green